KESKUS ja SOITONSIIRTO

Laitteen [Linjavalinta] -oletusasetuksena on [Normaali], jossa se voidaan kytkeä yleiseen puhelinverkkoon (PSTN). Useissa toimistoissa käytetään kuitenkin sarjapuhelinjärjestelmää tai sisäistä puhelinvaihdetta (keskus). Tämä laite voidaan liittää useimpiin sisäisiin keskuksiin. Laitteen R-näppäin eli maadoitusnäppäin on katkotyyppinen (TBR). TBR toimii useimpien keskusjärjestelmien kanssa. Sen avulla saat yhteyden ulkolinjaan tai voit siirtää puhelun toiseen alanumeroon. Käytä tätä ominaisuutta painamalla [R]- tai Tel/R (Puh/R) -painiketta.

image

Ohjelmoi [R]-painikkeen (tai Tel/R (Puh/R)-painikkeen) painallus osaksi osoitekirjaan tallennettua numeroa. Kun ohjelmoit osoitekirjan numeroa, paina ensin [R] (tai Tel/R (Puh/R)) -painiketta (nestekidenäyttöön tulee "!") ja näppäile sitten puhelinnumero. Näin [R] (tai Tel/R (Puh/R)) -painiketta ei tarvitse painaa joka kerta, kun valitset osoitekirjasta. Tätä ominaisuutta voi kuitenkin käyttää vain, jos laitteen puhelinlinjan tyypin asetus on PBX.