Koti > Tulostus > Tulosta Brother iPrint&Scan (Windows/Mac) -sovelluksella > Tulostus paperin molemmille puolille automaattisesti Brother iPrint&Scan (automaattinen kaksipuolinen tulostus) -sovelluksella (Windows/Mac)

Tulostus paperin molemmille puolille automaattisesti Brother iPrint&Scan (automaattinen kaksipuolinen tulostus) -sovelluksella (Windows/Mac)

image
  • Varmista, että paperitukosten poistoaukon kansi on suljettu oikein.
  • Jos paperi on käpristynyt, suorista se ja aseta se takaisin paperikasettiin.
  • Käytä tavallista paperia. ÄLÄ käytä vesileimapaperia.
  • Ohut paperi voi rypistyä.
  1. Käynnistä Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Käynnistä image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

Osoita Finder-valikkorivillä Siirry>Ohjelmat ja kaksoisosoita iPrint&Scan-kuvaketta.

Brother iPrint&Scan -näyttö tulee näkyviin.
  2. Jos Brother-laitetta ei ole valittu, osoita Valitse laitteesi -painiketta ja valitse sitten mallin nimi luettelosta. Osoita OK.
  3. Napsauta Tulosta-painiketta.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Windows

Valitse Asiakirja.

• Mac

Valitse PDF.

5. Valitse tulostettava tiedosto ja tee sitten jokin seuraavista:
    • Windows

Valitse Seuraava.

• Mac

Valitse Avaa.

image
    Kun tulostat useita sivuja sisältäviä asiakirjoja, voit myös valita tulostettavat sivut.
  6. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista Kaksipuolinen -pudotusluettelosta:
    Käytettävissä on kahden tyyppistä kaksipuolista sidontaa:
    Valinta
    Kuvaus
    Päällä (käännä pitkälle reunalle)
    image
    Päällä (käännä lyhyelle reunalle)
    image
  7. Vaihda tarvittaessa tulostimen muut asetukset.
  8. Napsauta Tulosta-painiketta.