Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Windows) > Esimääritetyn tulostusprofiilin käyttö (Windows)

Esimääritetyn tulostusprofiilin käyttö (Windows)

Tulostusprofiilit ovat esiasetuksia, joiden avulla voidaan käyttää nopeasti usein käytettyjä tulostusmäärityksiä.
  1. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  2. Valitse Brother XXX-XXXX Printer, (jossa XXX-XXXX on laitteesi malli), ja napsauta sitten Tulostusominaisuudet- tai Asetukset-painiketta.
    Tulostinohjainikkuna avautuu.
  3. Napsauta Tulostusprofiilit-välilehteä.
    image
  4. Valitse profiili tulostusprofiililuettelosta.
    Profiiliasetukset näytetään tulostinohjaimen ikkunan vasemmalla puolella.
  5. Tee jokin seuraavista:
    • Jos asetukset sopivat tulostustyöhän, napsauta OK.
    • Jos haluat muuttaa asetuksia, palaa Perusasetukset- tai Lisäasetukset-välilehteen, tee muutokset ja napsauta OK.
    image

Voit näyttää Tulostusprofiilit-välilehden ikkunan etuosassa seuraavalla tulostuskerralla valitsemalla Näytä aina Tulostusprofiilit-välilehti ensin. -valintaruudun.