Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > Käytä langatonta verkkoa > Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä mobiililaitteen ohjattua asennusta

Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä mobiililaitteen ohjattua asennusta

1. Tee jokin seuraavista:
    • Android-laitteet

Lataa ja asenna Brother Mobile Connect from Google Play-palvelusta.

• Kaikki iOS- tai iPadOS-tuetut laitteet, kuten iPhone, iPad ja iPod touch

Lataa ja asenna Brother Mobile Connect App Storesta.

2. Käynnistä Brother Mobile Connect ja yhdistä sitten mobiililaite Brother-laitteeseen näytön ohjeiden mukaisesti.