Mikä on WWW-pohjainen hallinta?

WWW-pohjaisessa hallinnassa laitteen hallintaan käytetään tavallista WWW-selainta hypertekstin siirtoprotokollalla (HTTP) tai hypertekstin siirtoprotokollalla SSL:n (Secure Socket Layer) yli (HTTPS).

image
  • Suosittelemme seuraavia selaimia: Microsoft Internet Explorer 11/Microsoft Edge (Windows), Safari 10/11 (Mac), Google Chrome (Android) (4.x tai uudempi) ja Google Chrome/Safari (iOS) (10.x tai uudempi). Varmista aina, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä selaimessa.

• Verkossa on käytettävä TCP/IP-protokollaa. Tulostuspalvelimessa ja tietokoneessa pitää olla ohjelmoituna voimassa oleva IP-osoite.

image

• Todellinen näyttö voi olla erilainen kuin yllä oleva näyttö.