Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Brother-laitteesi USB / Ethernet -porttien sijainnit

Brother-laitteesi USB / Ethernet -porttien sijainnit

USB- ja Ethernet-portit sijaitsevat laitteen sisällä (Ethernet-portit ovat käytettävissä vain muutamissa malleissa).

Voit asentaa laitteen käytön edellyttämän ohjaimen ja ohjelmiston siirtymällä laitteesi Ladattavat tiedostot-sivulle osoitteessa support.brother.com.

1. Nosta skannerin kansi (1) auki asettamalla molemmat kädet laitteen sivuilla sijaitseviin tartuntakohtiin.
    image
  2. Paikanna oikea portti (riippuu käyttämästäsi kaapelista) laitteen sisällä kuvan mukaisesti.
    image
    image
    Työnnä kaapeli varovasti kaapelikourun läpi ja ulos laitteen takaosasta.
  3. Sulje skannerin kansi varovasti molemmin käsin.