Koti > Suojaus > SNMPv3:n käyttö > Verkkolaitteen hallinta suojatusti SNMPv3-protokollan avulla

Verkkolaitteen hallinta suojatusti SNMPv3-protokollan avulla

Simple Network Management Protocol -versio 3 (SNMPv3) tarjoaa käyttäjän todennuksen ja tietojen salauksen verkon laitteiden suojattuun hallintaan. Suosittelemme SNMPv3-protokollan käyttöä, jotta voit hallita verkotettua laitetta turvallisesti BRAdmin Professional 4 -toiminnolla.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

Esimerkki:

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja sen yhteydessä on merkintä ”Pwd”.
  4. Mene siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Network (Verkko)>Network (Verkko)>Protocol (Protokolla).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Varmista, että SNMP-asetus on käytössä, ja valitse sitten Advanced Settings (Lisäasetukset).
  6. Määritä SNMP-asetukset. SNMP Mode of Operation (SNMP-käyttötapa) -vaihtoehtoja on kolme.
    Valinta
    Kuvaus
    SNMP v1/v2c read-write access (SNMP v1/v2c luku-kirjoitusoikeus)

Tulostuspalvelin käyttää SNMP-protokollan versioita 1 ja 2c. Tässä tilassa voidaan käyttää kaikkia Brother-sovelluksia. Tila ei kuitenkaan ole suojattu, sillä käyttäjiä ei varmenneta eikä tietoja salata.

SNMPv3 read-write access and v1/v2c read-only access (SNMPv3 luku-kirjoitusoikeus ja v1/v2c luku-kirjoitusoikeus)

Tulostuspalvelin käyttää version 3 luku- ja kirjoitusoikeuksia, version 1 vain luku -oikeuksia ja SNMP-protokollan versiota 2c.

image

Kun käytät SNMPv3 read-write access and v1/v2c read-only access (SNMPv3 luku-kirjoitusoikeus ja v1/v2c luku-kirjoitusoikeus) -tilaa, jotkin Brother-sovellukset, (esimerkiksi BRAdmin Light) eivät toimi oikein, sillä ne hyväksyvät versioiden 1 ja 2c vain luku -oikeudet. Jos haluat käyttää kaikkia sovelluksia, käytä SNMP v1/v2c read-write access (SNMP v1/v2c luku-kirjoitusoikeus) -tilaa.

SNMPv3 read-write access (SNMPv3 luku-kirjoitusoikeus)

Tulostuspalvelin käyttää SNMP-protokollan versiota 3. Jos haluat käyttää tulostuspalvelinta suojattuna, käytä tätä tilaa.

image

Kun käytät SNMPv3 read-write access (SNMPv3 luku-kirjoitusoikeus) -tilaa, ota huomioon seuraavat seikat:

• Voit hallita tulostuspalvelinta ainoastaan BRAdmin Professionalin tai WWW-pohjaisen hallinnan avulla.
    • Kaikkien SNMPv1/v2c-protokollaa käyttävien sovellusten, paitsi BRAdmin Professional -ohjelman, käyttö estetään. Jos haluat sallia SNMPv1/v2c-sovellusten käytön, käytä SNMPv3 read-write access and v1/v2c read-only access (SNMPv3 luku-kirjoitusoikeus ja v1/v2c luku-kirjoitusoikeus)- tai SNMP v1/v2c read-write access (SNMP v1/v2c luku-kirjoitusoikeus) -tilaa.
  7. Valitse Submit (Lähetä).