Koti > Suojaus > Toimintalukon 3.0 käyttö > Secure Function Lock 3.0 -toiminnon lisäominaisuudet

Secure Function Lock 3.0 -toiminnon lisäominaisuudet

Vastaavat mallit:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW
Määritä seuraavat ominaisuudet Secure Function Lock -toiminnon näytöllä:
All Counter Reset (Nollaa kaikki laskurit)
Voit nollata sivulaskurin napsauttamalla All Counter Reset (Nollaa kaikki laskurit) kohdassa Page Counters (Sivulaskurit).
Export to CSV file (Vienti CSV-tiedostoon)
Voit viedä nykyisen sivulaskurin, mukaan lukien User List / Restricted Functions (Käyttäjäluettelo / rajoitetut toiminnot)-tiedot CSV-tiedostona napsauttamalla Export to CSV file (Vienti CSV-tiedostoon).
Card ID (NFC ID) (Kortin tunnus (NFC ID)) (vain tuetut mallit)
Napsauta User List (Käyttäjäluettelo) -valikkoa ja kirjoita käyttäjän kortin tunniste Card ID (NFC ID) (Kortin tunnus (NFC ID)) -kenttään. Voit käyttää IC-korttiasi todennukseen.
Last Counter Record (Viimeinen laskurin tietue)
Napsauta Last Counter Record (Viimeinen laskurin tietue), jos haluat laitteen säilyttävän sivulukeman sen jälkeen, kun laskuri on nollattu.
Counter Auto Reset (Laskurin automaattinen palautus)
Määritä aikaväli, jolloin haluat nollata sivulaskurin, napsauttamalla Counter Auto Reset (Laskurin automaattinen palautus). Valitse aikaväliksi päivä, viikko tai kuukausi.