Valokuvien esikatselu ja tulostus USB-muistitikulta

Vastaavat mallit:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW

Voit esikatsella valokuvia LCD-näytöllä (nestekidenäytöllä) ennen niiden tulostamista tai tulostaa USB-muistitikulle tallennettuja kuvia.

• Jos kuvatiedostot ovat suuria, kuvien avautuminen saattaa kestää hetken.
  1. Aseta USB-muistitikku USB-korttipaikkaan.
    image
  2. Paina [JPEG-tulostus]>[Valitse tiedostot].
  3. Paina image tai image, kunnes näytössä on valokuva, jonka haluat tulostaa, ja paina sitä.
    image
    Tulosta kaikki valokuvat painamalla [Tul. Kaik] ja vahvista sitten painamalla [Kyllä].
  4. Anna kopiomäärä jollakin seuraavista tavoista:
    • Paina [-] tai [+] kosketusnäytössä.
    • Tuo esiin kosketusnäytön näppäimistö painamalla image, ja anna sitten kopiomäärä kosketusnäytön näppäimistöllä. Paina [OK].
  5. Paina [OK].
  6. Toista kolme viimeistä vaihetta, kunnes olet valinnut kaikki valokuvat, jotka haluat tulostaa.
  7. Paina [OK].
  8. Lue ja vahvista valintojen näytetty luettelo.
  9. Muuta tulostusasetuksia painamalla image[Tulostusaset.].
    Kun olet valmis, paina [OK].
  10. Paina [Aloita].