Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Windows) > Oletustulostusasetusten muuttaminen (Windows)

Oletustulostusasetusten muuttaminen (Windows)

Kun muutat sovelluksen tulostusasetuksia, muutokset koskevat vain tällä sovelluksella tulostettuja asiakirjoja. Kaikkien Windows sovellusten tulostusasetusten muuttaminen täytyy suorittaa tulostinohjaimesta.
  1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows 11:

Napsauta image>Kaikki sovellukset>Windows-työkalut>Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet.

• Windows 10, Windows Server 2016, Windows Server 2019 ja Windows Server 2022:

Valitse image>Windows-järjestelmä>Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet (Laitteisto) -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet.

• Windows Server 2012 R2

Napsauta Ohjauspaneeli -valintaa Käynnistä-valikossa. Valitse Laitteisto -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet.

• Windows Server 2012

Siirrä hiiren osoitin työpöydän oikeaan alakulmaan. Kun valikkopalkki tulee näkyviin, napsauta Asetukset-kohtaa ja valitse sitten Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet.

2. Napsauta laitteen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Tulostimen ominaisuudet. (Jos tulostinohjainvalinta tulee näkyviin, valitse tulostinohjaimesi.)
    Tulostimen asetusten valintaikkuna avautuu.
  3. Napsauta Yleiset-välilehteä ja sitten Tulostusmääritykset- tai Asetukset... -painiketta.
    Tulostimen ajurin valintaikkuna avautuu.
    image
    • Määritä kasettiasetukset napsauttamalla välilehteä Laitteen asetukset (käytettävissä tietyissä malleissa).
    • Määrittääksesi tulostimen portin asetukset, napsauta Portit -välilehteä.
  4. Valitse tulostusasetukset, joita haluat käyttää oletusasetuksina kaikille Windows-ohjelmille.
  5. Napsauta OK.
  6. Sulje tulostinominaisuuksien valintaikkuna.