Koti > Tulostus > Tietojen tulostaminen suoraan USB-muistilaitteelta > PRN-tiedoston luominen suoratulostusta varten (Windows)

PRN-tiedoston luominen suoratulostusta varten (Windows)

Vastaavat mallit:MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Ohjeet voivat vaihdella tulostussovelluksen ja käyttöjärjestelmän mukaan.
  1. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  2. Valitse tulostinmalli ja tulosta tiedostoon -valinta.
  3. Tulostus käynnistyy.
  4. Tallenna tiedosto syöttämällä tarvittavat tiedot.
    image

Jos tietokone kehottaa syöttämään vain tiedostonimen, voit myös määrittää tiedoston tallennuskansion syöttämällä hakemistopolun (esim. C:\Temp\FileName.prn).

Jos tietokoneeseen on liitetty USB-muistilaite, voit tallentaa tiedoston suoraan siihen.