Koti > Suojaus > Tulostuslokin tallennus verkkoon > Tulostuslokin verkkoon tallentamisen yleiskatsaus

Tulostuslokin verkkoon tallentamisen yleiskatsaus

Tulostuslokin tallennus verkkoon -ominaisuuden avulla voit tallentaa laitteen tulostuslokitiedoston verkkopalvelimeen CIFS (Common Internet File System) -protokollan avulla. Voit tallentaa tunnuksen, tulostustyön tyypin, työn nimen, käyttäjänimen, päivämäärän, ajan ja tulostettujen sivujen määrän kullekin tulostustyölle. CIFS protokolla, jota käytetään TCP/IP:n yli, jolloin verkon tietokoneet voivat jakaa tiedostoja intranetin tai Internetin kautta.

Tulostuslokiin tallennetaan seuraavat tulostustoiminnot:

• Tulostustyöt tietokoneeltasi
  • USB-suoratulostus (ainoastaan tuetut mallit)
  • Kopiointi
  • Vastaanotettu faksi (ainoastaan tuetut mallit)
  • Web Connect -tulostus (vain tuetut mallit)
image
  • Tulostuslokin tallennus verkkoon -toiminto tukee Kerberos- ja NTLMv2-todennusta. SNTP-protokolla (verkon aikapalvelin) on määritettävä tai päivämäärän aika ja aikavyöhyke on määritettävä ohjauspaneelissa oikein todennusta varten.
  • Voit määrittää tiedostotyypiksi TXT tai CSV, kun tallennat tiedoston palvelimelle.