Koti > Skannaus > Skannaus laitteen skannauspainikkeella > Skannattujen tietojen lähettäminen sähköpostiviestinä vastaanottajalle

Skannattujen tietojen lähettäminen sähköpostiviestinä vastaanottajalle

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Lähetä skannatut tiedot suoraan laitteelta sähköpostiviestinä vastaanottajalle ilman tietokonetta. Tämän toiminnon avulla laitteesi voi skannata asiakirjoja ja lähettää ne valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen, vaikka laitteesi ei olisi yhdistettynä tietokoneeseen. Kun haluat lähettää skannatut tiedot liitteenä suoraan oletusarvoiseen sähköpostisovellukseen tietokoneesi iPrint&Scan-ohjelmistolla tai laitteesi skannauspainikkeella, käytä sen sijaan ”Skannaa sähköpostiliitteeseen” -toimintoa.
  • Voit lähettää skannatut tiedot sähköpostin vastaanottajalle määrittämällä laitteen olemaan tiedonsiirtoyhteydessä verkkosi ja sen sähköpostipalvelimen kanssa, jota käytetään sähköpostien vastaanottoon.
  • Määritä nämä kohteet laitteen ohjauspaneelin tai WWW-pohjaisen hallinnan avulla.
  • Jos haluat käyttää Skannaa sähköpostipalvelimeen -toimintoa, yhdistä laite verkkoon ja avaa SMTP-palvelin. Määritä seuraavat SMTP-sähköpostiasetukset:
    • palvelimen osoite

• portin numero

• Käyttäjätunnus

• salaustyyppi (SSL tai TLS)

• sähköpostipalvelimen sertifikaatti (jos käytössä).

Jos et tiedä näitä asetuksia, ota yhteys sähköpostipalveluntarjoajaasi tai järjestelmänvalvojaan.

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaa]>[s-postipalvelim.].
    image
    • Jos olet tallentanut sähköpostiosoitteesi ja käyttäjätunnuksesi ja kirjaudut sisään laitteeseen Secure Function Lock -toiminnon, Active Directory -todennuksen tai LDAP-todennuksen avulla, [sähköpostiini] ilmestyy näytölle.
    • Voit lähettää skannattuja tietoja sähköpostiosoitteeseesi painamalla [sähköpostiini]. Kun sähköpostiosoitteesi näkyy nestekidenäytöllä, paina [Seur.].
    • Kun haluat ottaa käyttöön WWW-pohjaisen hallinnan, siirry siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Scan (Skannaa)>Scan to E-mail Server (Skannaa sähköpostipalvelimelle). Valitse Send to My E-mail (Lähetä sähköpostiin)-kentässä On (Päälle). Valitse Submit (Lähetä).
  3. Syötä kohdesähköpostiosoite jollakin seuraavista tavoista:
    • Jos haluat antaa sähköpostiosoitteen manuaalisesti, paina [Manuaal.] ja anna sitten sähköpostiosoite nestekidenäytön merkkipainikkeiden avulla. Kun olet valmis, paina [OK].

• Jos sähköpostiosoite on tallennettu laitteen osoitekirjaan, paina [Osoitekirja] ja valitse sitten sähköpostiosoite.

Paina [OK].

4. Syötä sähköpostiosoite ja paina [Seur.].
  5. Voit muuttaa asetuksia painamalla image[Valinnat] ja valitsemalla sitten skannausasetukset, joita haluat muuttaa.
    • [2-puol. skan.] (MFC-L8390CDW)
    • [Väriasetus]
    • [Tarkkuus]
    • [Tiedostotyyppi]
    • [Asiakirjakoko]
    • [Kirkkaus]
    • [Kontrasti]

(käytettävissä ainoastaan [Väri]- ja [Harmaa]-vaihtoehtojen kanssa.)

• [Tiedostonimi]
    • [Tiedostonimen tyyli]
    • [Tiedostokoko]

(käytettävissä ainoastaan [Väri]- ja [Harmaa]-vaihtoehtojen kanssa.)

• [Autom. vinosäätö]
    • [Tyhj. sivun ohit.]
    • [Ohita tyhjän sivun tunnistus]
    • [Taustavärin poisto]

(käytettävissä ainoastaan [Väri]- ja [Harmaa]-vaihtoehtojen kanssa.)

• [Marg. asetukset]
    • [Asiakirjojen jako]
    • [MV-TIFF-pakkaus]
    image
    • Jos laitteessasi näkyy [OK]-painike, paina [OK].

• Omien oletusasetusten määrittäminen: Kun olet muokannut asetuksia, paina [Aset. uusi oletus] -vaihtoehtoa ja paina sitten [Kyllä].

• Tehdasasetusten palauttaminen: paina [Tehdasasetukset] ja paina sitten [Kyllä].

• Voit tallentaa asetukset pikakuvakkeena painamalla [Tall. pikakuvak.]-painiketta.

(Toiminto ei välttämättä ole käytettävissä laitteen tilasta riippuen.)

6. Paina [Aloita]-painiketta.
    Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla kosketusnäytön ohjeita.