Koti > Verkko > Verkkotoiminnot > Faksin lähettäminen palvelimeen -ominaisuuden käyttäminen > Faksaa palvelimelle -toiminnon käyttöönotto

Faksaa palvelimelle -toiminnon käyttöönotto

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
  • Tallenna faksipalvelimen etu-/jälkiliiteosoite Brother-laitteeseesi.
  1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Verkko]>[Faksi palvelimelle].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki aset.] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Paina [Faksi palvelimelle].
  3. Paina [Päällä].
  4. Paina [Etuliite].
  5. Anna etuliite kosketusnäytön avulla ja paina sitten [OK].
  6. Paina [Loppuliite].
  7. Anna jälkiliite kosketusnäytön avulla ja paina sitten [OK].
  8. Paina image.