Koti > Faksi > Puhelinpalvelut ja ulkoiset laitteet > Tunnistesoitto > Tunnistesoiton kytkeminen pois päältä

Tunnistesoiton kytkeminen pois päältä

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
image
Tämä ominaisuus on käytettävissä Tanskassa.
  1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Muut asetukset]>[Tunnistesoitto]>[Tunnistesoitto].
  2. Paina [Ei].
  3. Paina image.

Jos poistat tunnistesoiton käytöstä, laite pysyy manuaalisessa tilassa. Vastaanottotila on määritettävä uudelleen.