Koti > Faksi > Äänitoiminnot ja faksinumerot > Osoitekirjan numeroiden yhdistäminen

Osoitekirjan numeroiden yhdistäminen

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Joskus voit haluta valita useista kaukopuhelupalveluista, kun lähetät faksia. Kaukopuheluhinnat saattavat vaihdella soittoajan ja -kohteen mukaan. Edullisempien hintojen hyödyntäminen helpottuu, kun tallennat luottokorttinumerot ja kaukopuhelupalvelujen käyttöoikeustunnukset osoitekirjanumeroiksi.

Voit tallentaa pitkiä valintasarjoja jakamalla ne osiin ja määrittämällä ne erillisiksi osoitekirjan numeroiksi eri yhdistelmillä. Voit myös käyttää manuaalista valintaa valintanäppäimistön avulla.

Esimerkki: Olet tallentanut numerot 01632 ja 960555 laitteeseesi seuraavassa taulukossa esitetyllä tavalla.

Soveltuvat mallit

01632 tallennettu

960555 tallennettu

MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

Osoitekirja: Brother 1

Osoitekirja: Brother 2

Voit valita numeron 01632-960555 molemmilla tavoilla seuraavasti.

1. Paina image [Faksi]>[Osoitekirja].
  2. Tuo tietueen Brother 1 numero näyttöön pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image.
  3. Paina numeroa.
  4. Paina [Hyväksy].
  5. Paina image[Valinnat].
  6. Pyyhkäise ylös tai alas tai paina image tai image, kunnes näytössä on vaihtoehto [Osoitekirja], ja paina sitä sitten.
  7. Paina [OK].
  8. Tuo tietueen Brother 2 numero näyttöön pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image.
  9. Paina numeroa.
  10. Paina [Hyväksy].
  11. Paina [Faksin käynnistys].
    Laite valitsee numeron ”01632-960555”.

Voit muuttaa numeroa väliaikaisesti vaihtamalla osan siitä LCD-näytön avulla. Voit muuttaa numeroksi esimerkiksi 01632-960556 syöttämällä numeron (Brother 1: 01632) osoitekirjaa käyttämällä, painamalla [Hyväksy] ja syöttämällä sitten numerosarjan 960556 nestekidenäytön kautta.

image

Jos sinun täytyy odottaa valintaääntä tai signaalia jossakin numeron valinnan vaiheessa, luo numeroon tauko painamalla [Tauko].