Koti > Faksi > Faksin lähetys > Odottavien faksien tarkistus ja peruutus

Odottavien faksien tarkistus ja peruutus

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Voit peruuttaa faksityön ennen lähetystä peruuttamalla sen tallennuksen yhteydessä.
  1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Jälj.oleva työ].
  2. Selaa odottavia töitä pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image ja paina sitten työtä, jonka haluat peruuttaa.
  3. Paina [OK].
  4. Peruuta faksityö painamalla [Kyllä] tai paina [Ei] sulkeaksesi peruuttamatta.
  5. Kun olet valmis, paina image-painiketta.