Koti > Suojaus > Varmenteiden määritys laitteen suojaukselle > Itseallekirjoitetun varmenteen luominen

Itseallekirjoitetun varmenteen luominen

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

image
    • Jos käytät Domain Name System-palvelua (verkkoalueen nimeä) tai otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit syöttää IP-osoitteen sijasta laitteen verkkonimen, kuten ”JaettuTulostin”.

Esimerkiksi: https://SharedPrinter

• Jos otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit käyttää myös solmun nimeä.

Esimerkiksi: https://brn123456abcdef

• NetBIOS-nimi näkyy verkkoasetusraportissa.
  3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Mene siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Network (Verkko)>Security (Suojaus)>Certificate (Varmenne).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Napsauta Create Self-Signed Certificate (Luo itseallekirjoitettu sertifikaatti).
  6. Syötä Common Name (Yleinen nimi) ja Valid Date (Voimassa oleva päivämäärä).
    • Common Name (Yleinen nimi) -pituus on alle 64 tavua. Kirjoita tunniste, kuten IP-osoite tai solmun tai toimialueen nimi, kun muodostat laitteeseen SSL/TLS-yhteyden. Solmun nimi on oletusarvoisesti näkyvissä.
    • Näkyviin tulee varoitus, jos käytät IPPS- tai HTTPS-protokollaa ja kirjoitat URL-kenttään eri nimen kuin kohtaan Common Name (Yleinen nimi), jota käytettiin itse allekirjoitetussa varmenteessa.
  7. Valitse laitteesi Public Key Algorithm (Yleisen avaimen algoritmi) -pudotusluettelosta. Oletusasetus on RSA(2048bit) (RSA (2048-bittinen)).
  8. Valitse laitteesi Digest Algorithm (Koostealgoritmi) -pudotusluettelosta. Oletusasetus on SHA256.
  9. Napsauta Submit (Lähetä).