Koti > Skannaus > Skannaus laitteen skannauspainikkeella > Useiden käyntikorttien ja valokuvien skannaus (automaattinen rajaustoiminto)

Useiden käyntikorttien ja valokuvien skannaus (automaattinen rajaustoiminto)

Vastaavat mallit:MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Voit skannata useita valotustasolle asetettuja asiakirjoja. Laite skannaa jokaisen asiakirjan ja luo niistä joko erillisiä tiedostoja tai yhden monisivuisen tiedoston käyttämällä automaattisen rajauksen toimintoa.

Automaattisen rajauksen ohjeet

image
  1. Vähintään 10 mm
  2. Vähintään 20 mm (alareuna)
  • Tämä asetus on valittavissa vain, kun käytössä on suorakulmaisia tai neliön muotoisia asiakirjoja.
  • Jos asiakirja on liian pitkä tai liian leveä, tämä asetus ei toimi tässä kuvatulla tavalla.
  • Asiakirjat on asetettava kauas valotustason reunoista kuvan mukaisesti.
  • Asiakirjat on sijoitettava siten, että niiden välillä on vähintään 10 mm.
  • Automaattinen rajaus suoristaa valotustasolla olevan asiakirjan. Jos asiakirja on kuitenkin vinossa yli 45 astetta, kun tarkkuus on alle 300 x 300 dpi, tai 10 astetta, kun tarkkuus on 600 x 600 dpi, tämä toiminto ei ole käytettävissä.
  • ADS-laitteen on oltava tyhjä, kun käytetään automaattista rajausta.
  • Automaattisessa rajaustoiminnossa voi käyttää enintään 16:ta asiakirjaa asiakirjojen koon mukaan.
image
Jos haluat käyttää asiakirjojen skannaukseen automaattista rajaustoimintoa, asiakirjat on asetettava valotustasolle.
  1. Aseta asiakirjat valotustasolle.
  2. Aseta USB-muistitikku laitteeseen.
    Nestekidenäyttö päivittyy automaattisesti.
  3. Paina [Skan. USB:lle] > image[Valinnat]>[Autom. rajaus].
  4. Paina [Kyllä].
  5. Paina [OK].
  6. Paina [Aloita].
    Laite aloittaa skannauksen. Suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.