Koti > Laitteen asetukset > Laiteasetusten muuttaminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla > Laitteen osoitekirjan määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Laitteen osoitekirjan määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW

• Suosittelemme HTTPS-suojausprotokollan käyttöä, kun määritetään asetuksia WWW-pohjaisen hallinnan avulla.

• Kun käytät HTTPS-protokollaa WWW-pohjaisen hallinnan määritykseen, selaimessa näkyy varoituksen valintaikkuna.

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

image
    • Jos käytät Domain Name System-palvelua (verkkoalueen nimeä) tai otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit syöttää IP-osoitteen sijasta laitteen verkkonimen, kuten ”JaettuTulostin”.

Esimerkiksi: https://SharedPrinter

• Jos otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit käyttää myös solmun nimeä.

Esimerkiksi: https://brn123456abcdef

• NetBIOS-nimi näkyy verkkoasetusraportissa.
  3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Siirry siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Address Book (Osoitekirja).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Napsauta kohteena olevien osoitteiden numeroita ja sitten tarvittaessa lisää tai päivitä osoitekirjan tiedot.
  6. Napsauta Submit (Lähetä).