Tietojen tuonti PC-FAX-osoitekirjaan (Windows)

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Voit tuoda tietoja osoitekirjaasi ASCII-tekstitiedostoina (*.csv) tai vCard-muodossa (elektroniset käyntikortit).
  1. Käynnistä image (Brother Utilities), ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli sitä ei ole jo valittu).
  2. Napsauta PC-FAX vasemmassa selauspalkissa ja valitse Osoitekirja (lähetä).
    osoitekirja -valintaikkuna avautuu.
    image
  3. Napsauta Tiedosto>Tuo-painiketta.
  4. Valitse jokin seuraavista:
    • Teksti
      Valitse kohteet -valintaikkuna avautuu. Siirry vaiheeseen 5.
    • vCard
      Siirry vaiheeseen 8.
  5. Valitse Käytössä olevat kohteet -kentästä tiedot, jotka haluat tuoda, ja napsauta Lisää >> -painiketta.
    image

Sinun on valittava ja lisättävä kentät Käytössä olevat kohteet -luettelosta samassa järjestyksessä kuin missä ne ovat tuotavassa tekstitiedostossa.

6. Jos olet tuomassa tietoja ASCII-tiedostoon, valitse Erotinmerkki-kohdassa, onko tietokenttien erottimena Sarkaimen vai Pilkun.
  7. Napsauta OK.
  8. Siirry kansioon, johon haluat tuoda tiedot, kirjoita tiedostonimi ja valitse Avaa.