Koti > Suojaus > Active Directory -todennuksen käyttö > Johdanto Active Directory -todennukseen

Johdanto Active Directory -todennukseen

Vastaavat mallit:DCP‑L3555CDW / DCP‑L3560CDW / MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW

Active Directory Authentication (Active Directory -todennus) rajoittaa laitteen käyttöä. Jos Active Directory -todennus otetaan käyttöön, laitteen ohjauspaneeli lukitaan.Et voi muuttaa laitteen asetuksia ennen kuin syötät käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Active Directory -todennus sisältää seuraavat ominaisuudet:

• Saapuvien tulostustietojen tallennus
  • Saapuvien faksitietojen tallennus (MFC-mallit)
  • (MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW) Hakee käyttäjätunnuksesi mukaisen sähköpostiosoitteen Active Directory -palvelimesta lähetettäessä skannattuja tietoja sähköpostipalvelimeen.

Voit käyttää ominaisuutta valitsemalla On (Päälle)-asetuksen Get Mail Address (Hae sähköpostiosoite) -toiminnolle ja valitsemalla todennusmenetelmäksi LDAP + kerberos tai LDAP + NTLMv2. Sähköpostiosoitteesi asetetaan lähettäjäksi, kun skannattuja tietoja lähetetään sähköpostipalvelimelle, tai vastaanottajaksi, jos lähetät skannatut tiedot sähköpostiosoitteeseesi.

Kun Active Directory -todennus on käytössä, laite tallentaa kaikki saapuvat faksitiedot. Kun olet kirjautunut sisään, laite tulostaa tallennetut faksitiedot. (MFC-mallit)

Voit muuttaa Active Directoryn todennusasetuksia WWW-pohjaisen hallinnan avulla.