Raportit

Seuraavat raportit ovat käytettävissä:

Lähetyksen vahvistus (Mallit, joissa on faksitoiminto)
Lähetyksen vahvistuksen raportti tulostaa viimeiseksi lähetetyn faksin lähetyksen vahvistusraportin.
Osoitekirja (Mallit, joissa on faksitoiminto)
Osoitekirja-raportti tulostaa osoitekirjamuistiin tallennetut nimet ja numerot.
Faksiraportti (Mallit, joissa on faksitoiminto)
Faksiraportti tulostaa luettelon 200 viimeisen vastaanotetun ja lähetetyn faksin tiedoista. (TX tarkoittaa lähetystä, RX tarkoittaa vastaanottoa.)
Käyttäjän asetukset
Käyttäjän asetusten raportti tulostaa nykyisten asetusten luettelon.
Tulostimen asetukset
Tulostusasetukset-raportti tulostaa luettelon nykyisistä asetuksistasi.
Verkkoasetukset (Verkkomallit)
Verkkoasetusten raportti tulostaa luettelon verkon voimassa olevista asetuksista.
Tulosta tiedostoluettelo
Tiedostoluettelon tulostustoiminto tulostaa laitteeseen tallennettujen fonttien luettelon sekä siihen tallennetun makro-/tietovirta-asetuksen.
Rummun pistetulostustoiminto
Rummun pistetulostustoiminto tulostaa rummun pistetulostusarkin, joka helpottaa rumpuyksikön puhdistuksessa.
WLAN-raportti (langattoman verkon mallit)
WLAN-raportti tulostaa langattoman LAN-verkon yhteysdiagnoosin.