Koti > Verkko > Verkkotoiminnot > Faksaus Internet-faksitoiminnolla (I-Fax) > Brother-laitteen määrittäminen sähköpostia tai Internet-faksia (I-Fax) varten

Brother-laitteen määrittäminen sähköpostia tai Internet-faksia (I-Fax) varten

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW

Määritä Brother-laite kommunikoimaan verkon ja sähköpostipalvelimen kanssa ennen I-Fax-toiminnon käyttöä. Voit määrittää nämä kohteet laitteen ohjauspaneelin tai WWW-pohjaisen hallinnan avulla. Varmista, että seuraavat kohteet on määritetty laitteessa:

• IP-osoite (Jos käytät jo laitettasi verkossa, laitteen IP-osoite on määritetty oikein.)
  • Sähköpostiosoite
  • SMTP-, POP3-, IMAP4-palvelimen osoite/portti/todennusmenetelmä/salausmenetelmä/palvelinvarmenteen tarkistus
  • Postilaatikon nimi ja salasana

Jos olet epävarma mistään näistä asetuksista, ota yhteys järjestelmänvalvojaan.