Koti > Suojaus > Ennen verkkosuojaustoimintojen käyttöä > Tarpeettomien protokollien poistaminen käytöstä

Tarpeettomien protokollien poistaminen käytöstä

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Mene siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Network (Verkko)>Network (Verkko)>Protocol (Protokolla).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Poista tarpeettomat protokollat käytöstä poistamalla valinnat vastaavista valintaruuduista.
  6. Napsauta Submit (Lähetä).
  7. Ota asetukset käyttöön käynnistämällä Brother-laite uudelleen.