Koti > Skannaus > Skannaus laitteen skannauspainikkeella > Tietokoneelta skannaamisen poistaminen käytöstä

Tietokoneelta skannaamisen poistaminen käytöstä

Voit poistaa skannaustoiminnon käytöstä tietokoneellasi poistamalla Pull scan -toiminnon käytöstä WWW-pohjaisen hallinnan avulla.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Siirry siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Scan (Skannaa)>Scan from PC (Skannaa tietokoneelta).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Napsauta Pull Scan (Vetoskannaus) -kentässä Disabled (Ei käytössä).
  6. Napsauta Submit (Lähetä).