Koti > Säännöllinen kunnossapito > Laitteen pakkaaminen ja lähettäminen

Laitteen pakkaaminen ja lähettäminen

VAROITUS
  • Henkilövahinkojen välttämiseksi laite tulisi nostaa kahden henkilön voimin edestä ja takaa.

image
  • Jos laitteeseen on asennettu lisäpaperikasetteja, poista ne ENNEN laitteen siirtämistä. Laitteen siirtäminen lisäpaperikasettien ollessa asennettuna voi johtaa henkilövahinkoihin tai laitteen vaurioitumiseen.

• Pakkaa lisäpaperikasetit erikseen alkuperäispakkaukseen käyttämällä alkuperäistä pakkausmateriaalia.

image
  • Jos sinun on jostain syystä postitettava laite, pakkaa laite huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseen kuljetusvaurioiden estämiseksi. Laite on vakuutettava riittävästä summasta kuljetusta varten.
  • Pakkauksen sisältö voi olla erilainen eri maissa.
  1. Sammuta laite pitämällä image -painiketta painettuna. Anna laitteen jäähtyä vähintään 10 minuuttia sammutuksen jälkeen.
  2. Irrota kaikki kaapelit ja irrota virtajohto pistorasiasta.
  3. Aseta laite takaisin alkuperäiseen pussiin.
  4. Pakkaa laite, painetut materiaalit ja virtajohto (jos sellainen on) alkuperäiseen laatikkoon alkuperäisillä pakkausmateriaaleilla kuvan mukaisesti. (Alkuperäinen pakkausmateriaali voi vaihdella maittain.)
    image
  5. Sulje laatikko ja teippaa se kiinni.
  6. Pakkaa tarvittaessa alempi alusta kuvan osoittamalla tavalla.