Koti > Tulostus > Universal Print > Poista laitteesi Universal Print -rekisteröinti

Poista laitteesi Universal Print -rekisteröinti

Vastaavat mallit:DCP‑L3555CDW / DCP‑L3560CDW / MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Jos haluat poistaa laitteesi rekisteröinnin, sinun on poistettava se WWW-pohjaisesta hallinnasta ja sitten poistettava se Microsoft Azure -portaalissa.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Mene siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Network (Verkko)>Network (Verkko)>Protocol (Protokolla).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Valitse valintaruudun Universal Print vierestä Advanced Settings (Lisäasetukset).
  6. Napsauta Delete Registration Data (Poista rekisteröintitiedot) ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.
  7. Siirry Microsoft Azure -portaaliin.
  8. Kirjaudu sisään tulostimen järjestelmänvalvojana.
  9. Valitse palvelu Universal Print (Yleistulostus).
  10. Valitse vaihtoehto Printers (Tulostimet) ja sitten laite luettelosta.
  11. Valitse Delete Printer Share (Poista tulostimen jakaminen).
  12. Valitse Unregister (Poista rekisteröinti).