Koti > Faksi > Äänitoiminnot ja faksinumerot > Äänitoiminnot > Tavalliseen puheluun vastaaminen faksi/puhelin -vastaanottotilassa.

Tavalliseen puheluun vastaaminen faksi/puhelin -vastaanottotilassa.

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW

Kun laite on faksi-/puhelintilassa, se käyttää F/T -soittoa (nopeaa kaksoissoittoa) hälyttääkseen tavallisesta puhelusta.

Jos olet laitteen luona, nosta ulkoisen puhelimen kuuloke ja vastaa sitten painamalla seuraavassa taulukossa kuvattua painiketta:

Soveltuvat mallit

Tavalliseen puheluun vastaaminen

MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

Nosta

Jos olet rinnakkaispuhelimessa, nosta kuuloke F/P-soiton aikana ja paina #51 nopeiden kaksoissoittoäänien välillä. Jos kukaan ei ole linjalla tai jos joku haluaa lähettää sinulle faksin, siirrä puhelu takaisin laitteeseen painamalla *51.