Pikakuvakkeen määritys henkilökortille

Vastaavat mallit:MFC‑L8390CDW
Voit määrittää yhden laitteen pikakuvakkeen henkilökortillesi. Kun kosketat henkilökortillasi laitteen NFC-symbolia, henkilökohtainen pikakuvakkeesi tulee automaattisesti näkyviin kosketusnäyttöön.
image
  • Et voi käyttää samaa henkilökorttia eri pikakuvakkeille.
  • Jos haluat käyttää henkilökorttia toiselle pikakuvakkeelle, poista ensin henkilökortin rekisteröinti ja rekisteröi se seuraavaksi uudelle pikakuvakkeelle.
  1. Jos aloitusnäyttö tulee näkyviin, paina image [Pikakuv.].
  2. Paina välilehteä, joka sisältää pikakuvakkeen, jonka haluat määrittää IC-kortille.
  3. Pidä pikakuvaketta painettuna, kunnes vaihtoehdot tulevat näyttöön.
  4. Valitse vaihtoehto [Rekisteröi kortti/NFC] painamalla image tai image ja paina sitten valintaa.
  5. Kosketa NFC-symbolia IC-kortilla.
  6. Paina [Rekisteröi].
    Pikakuvake määritetään henkilökortille.