Koti > Skannaus > Skannaaminen tietokoneelta (Windows) > Skannaus Brother iPrint&Scan (Windows/Mac) -sovelluksella

Skannaus Brother iPrint&Scan (Windows/Mac) -sovelluksella

1. Käynnistä Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Käynnistä image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

Osoita Finder-valikkorivillä Siirry>Ohjelmat ja kaksoisosoita iPrint&Scan-kuvaketta.

Brother iPrint&Scan -näyttö aukeaa.
  2. Jos Brother-laitetta ei ole valittu, napsauta painiketta Valitse laitteesi ja valitse sitten mallin nimi luettelosta. Valitse OK.
  3. Napsauta OK uudelleen.
  4. Osoita Skannaus-symbolia ja skannaa asiakirjasi noudattamalla sitten näyttöön tulevia ohjeita.