Tarrojen lisääminen ja tulostaminen MT-alustan avulla

Vastaavat mallit:MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW

Kun takakansi (luovutusalusta tulostuspuoli ylöspäin) on vedetty alas, laitteella on suora paperipolku MT-alustasta laitteen takaosaan saakka. Tämä manuaalinen syöttö- ja luovutusmenetelmä sopii tulostamiseen tarroille.

Jos asetat paperikasettiin erikokoista tai -tyyppistä paperia, myös laitteen tai tietokoneen paperikoon ja paperityypin asetusta on muutettava.

1. Avaa takakansi (luovutusalusta tulostuspuoli ylöspäin).
    image
  2. Avaa laitteen etuosassa oleva MT-alusta ja laske se varovasti alas.
    image
  3. Vedä MT-alustan tuki (1) ulos ja avaa läppä (2).
    image
  4. Siirrä MT-alustan paperiohjaimia käytettävän paperin leveyden mukaan.
  5. Aseta paperi MT-alustalle tulostuspuoli ylöspäin.
    image
    image
    Varmista, että paperinippu on yläreunan merkkien (1) alapuolella.
  6. Tulostusasetusten muuttaminen Tulosta-näytössä.
  7. Lähetä tulostustyösi laitteeseen.
  8. Kun olet valmis, sulje takakansi (luovutusalusta tulostuspuoli ylöspäin), niin että se lukittuu paikoilleen.