Koti > Faksi > Puhelinpalvelut ja ulkoiset laitteet > Ulkoiset tai rinnakkaiset puhelimet > Käyttö ulkoisista puhelimista ja rinnakkaispuhelimista

Käyttö ulkoisista puhelimista ja rinnakkaispuhelimista

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW

Jos vastaat faksipuheluun rinnakkaispuhelimesta tai ulkoisesta puhelimesta, voit vastaanottaa puhelun laitteella käyttämällä kaukokäynnistystunnusta. Kun painat kaukokäynnistystunnusta *51, laite käynnistää faksin vastaanoton.

Jos laite vastaa puheluun nopealla kaksoissoitolla, voit ottaa puhelun vastaan rinnakkaispuhelimesta painamalla pysäytyskoodia #51.

Jos vastaat puheluun ja kukaan ei ole linjalla:

Vastaanotat manuaalista faksia.

Näppäile *51 ja odota viserrysääntä tai kunnes LCD-näytölle ilmestyy viesti [Vastaanotto] ja katkaise sitten puhelu.

image

Voit asettaa laitteen vastaamaan puheluun automaattisesti faksin tunnistustoiminnon avulla.