Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanottotilan asetukset > F/P-soittoajan pituus (Kaksoissoitto)

F/P-soittoajan pituus (Kaksoissoitto)

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Kun asetat vastaanottotilaksi Faksi/Puhelin-tilan, laitteesi vastaanottaa faksin automaattisesti, jos saapuva puhelu on faksi. Jos puhelu on kuitenkin tavallinen puhelu, laite tuottaa F/P-soiton (nopea kaksoissoitto) F/P-soittoaika-asetuksen keston mukaisesti. F/P-soittoäänen kuuluminen tarkoittaa, että linjalla oleva soittaa tavallista puhelua.
  • F/P-soittoaikaominaisuus toimii, kun määrität Faksi/Puhelin-tilan vastaanottotilaksi.

Koska F/P-soitto on laitteen tekemä, alanumero ja ulkoiset puhelimet eivät soi. Voit silti yhä vastata puheluun mistä tahansa puhelimesta.

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[F/P soit. pit.].
  2. Valitse, kuinka kauan laite soi ilmoittaen tavallisen puhelun saapumisesta.
  3. Paina image.
    image
    Vaikka soittaja katkaisisi puhelun kaksoissoiton aikana, laitteen kaiutin jatkaa soimista määritetyn ajan.