Koti > Suojaus > Toimintalukon 3.0 käyttö > Secure Function Lock 3.0 -toiminnon lisäominaisuudet

Secure Function Lock 3.0 -toiminnon lisäominaisuudet

Määritä seuraavat ominaisuudet Secure Function Lock -toiminnon näytöllä:
All Counter Reset (Nollaa kaikki laskurit)
Voit nollata sivulaskurin napsauttamalla All Counter Reset (Nollaa kaikki laskurit) kohdassa Page Counters (Sivulaskurit).
Export to CSV file (Vienti CSV-tiedostoon)
Voit viedä nykyisen sivulaskurin, mukaan lukien User List / Restricted Functions (Käyttäjäluettelo / rajoitetut toiminnot)-tiedot CSV-tiedostona napsauttamalla Export to CSV file (Vienti CSV-tiedostoon).
Card ID (NFC ID) (Kortin tunnus (NFC ID)) (vain tuetut mallit)
Napsauta User List (Käyttäjäluettelo)-valikkoa ja kirjoita käyttäjän kortin tunniste Card ID (NFC ID) (Kortin tunnus (NFC ID)) -kenttään. Voit käyttää IC-korttiasi todennukseen.
Last Counter Record (Viimeinen laskurin tietue)
Napsauta Last Counter Record (Viimeinen laskurin tietue), jos haluat laitteen säilyttävän sivulukeman sen jälkeen, kun laskuri on nollattu.