Lähetyksen vahvistusviestin vastaanottovahvistusten käyttöönotto

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
  1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Verkko]>[Sähköp./IFAX]>[As.sähköp.vast]>[Vahvistus].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki aset.] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Paina yhtä kolmesta mahdollisesta asetuksesta:
    Valinta
    Kuvaus

Vastaanottovahvistus Kyllä

Kun Vastaanottovahvistus-asetus on Kyllä, lähettäjä saa viestin sen merkiksi, että vastaanotto on onnistunut ja viesti on käsitelty.

Nämä viestit riippuvat lähettäjän pyytämästä toiminnosta.

Esimerkki:

ONNISTUI : Lähettäjä <S-postiosoite>

Vastaanottovahvistus MDN

Kun Vastaanottovahvistus-asetus on MDN, lähettäjälle palautetaan raportti sen merkiksi, että vastaanotto on onnistunut ja viesti on käsitelty, mikäli alkuperäinen asema on lähettänyt pyynnön vahvistuksen MDN (Viestin tilailmoitus) -kenttään.

Vastaanottovahvistus Ei

Kun Vastaanottovahvistus-asetus on Ei, kaikki ilmoituksen vastaanottotavat ovat poissa käytössä eikä mitään viestiä lähetetä takaisin lähettäjälle pyynnöstä huolimatta.

image
    • Lähettäjän on määritettävä nämä asetukset lähetyksen TX-vahvistusviestin lähettämiseksi:

• Vaihda [Vahvistus] kohdassa [As.sähköp.läh.] asetukseen [Kyllä].

• Vaihda [Otsikko] kohdassa [As.sähköp.vast] asetukseen [Kaikki] tai [Aihe+Läh.+Vast.].

• Vastaanottajan on määritettävä nämä asetukset lähetyksen TX-vahvistusviestin vastaanottamiseksi:

• Vaihda [Vahvistus] kohdassa [As.sähköp.vast] asetukseen [Kyllä].

3. Paina image.