Koti > Suojaus > Tulostuslokin tallennus verkkoon > Tulostustyön tallennus verkkoon -toiminnon käyttäminen Secure Function Lock 3.0 -toiminnon kanssa

Tulostustyön tallennus verkkoon -toiminnon käyttäminen Secure Function Lock 3.0 -toiminnon kanssa

Vastaavat mallit:MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Kun Secure Function Lock 3.0 on käytössä, kopiointia, faksin vastaanottamista (MFC-mallit) ja Web Connect -tulostusta varten rekisteröityjen käyttäjien nimet tallennetaan Tulostuslokin tallennus verkkoon -raporttiin. Kun Active Directory -todennus on käytössä, käyttäjänimi tallennetaan Tulostuslokin tallennus verkkoon -raporttiin: