Koti > Vianetsintä > Laitteen laiteohjelmiston päivittäminen

Laitteen laiteohjelmiston päivittäminen

Pidä laitteesi ajan tasalla tarkistamalla viimeisimmät laiteohjelmistopäivitykset säännöllisesti osoitteesta support.brother.com/downloads. Ilman uusinta laiteohjelmistoa osa laitteesi toiminnoista ei välttämättä toimi.

Voit myös päivittää laiteohjelmiston suoraan laitteeltasi noudattamalla seuraavia vaiheita: (DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW)

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Laitetiedot].
  2. Paina [Laiteohjelmiston päivitys]-painiketta.
  3. Paina image.