Soittajan tunnistus

Vastaavat mallit:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Soittajan tunnistustoiminnon avulla voit käyttää monien puhelinoperaattoreiden tarjoamaa soittajan tunnistuspalvelua. Kun puhelin soi, palvelu näyttää soittajan puhelinnumeron (tai nimen, jos se on tiedossa).
  • [Tuntemat. nro] -viesti tarkoittaa, että puhelu on lähtöisin soittajan tunnistuspalvelun alueen ulkopuolelta.
  • [Salainen nro] -viesti tarkoittaa, että soittaja on tarkoituksella estänyt soittajan tunnistustietojen lähettämisen.

Kysy lisätietoja puhelinyhtiöltä.

Kun olet vastannut puheluun, soittajan tiedot häviävät LCD-näytöltä (nestekidenäytöltä), mutta tiedot tallennetaan soittajan tunnistusmuistiin.

Voit tarkastella luetteloa tai valita jonkin numeron ja lisätä sen osoitekirjaan (joissakin malleissa lyhytvalinta tai pikavalinta) tai poistaa sen historiatiedoista.

Voit tulostaa laitteesi vastaanottaman soittajan tunnistustietojen luettelon.

image
  • Tämä toiminto ei ole saatavilla joissakin maissa.
  • Soittajan tunnistuspalvelu vaihtelee eri palveluntarjoajien välillä. Kysy operaattoriltasi lisätietoja omalla alueellasi saatavissa olevista palveluista.