Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Asetukset-näytön yleiskuvaus

Asetukset-näytön yleiskuvaus

Vastaavat mallit:DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Saat laitteen nykyisen tilan näkyviin nestekidenäyttöön painamalla image.

Käytä laitteen asetuksia käyttämällä Asetukset-valikkoa.

image
  1. Väriaine
    • Näyttää jäljellä oleva väriaineen käyttöiän.
    • Painamalla pääset [Väriaine]-valikkoon.
  2. Kasetin asetukset

Painamalla tätä voit muuttaa paperikoon ja paperityypin asetuksia.

3. Ekotila
    Painamalla pääset [Ekotila]-valikkoon.
  4. Network (Verkko)
    • Painamalla tästä pääset määrittämään verkkoyhteyttä.
    • Näytöllä näkyvä nelitasoinen ilmaisin osoittaa nykyisen langattoman signaalin vahvuuden, jos käytössäsi on langaton yhteys.
  5. Faksin esikatselu tai Wi-Fi Direct
    • Faksin esikatselu (MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW)

Painamalla pääset [Faks. esikats.]-valikkoon.

• Wi-Fi Direct (DCP-L2660DW/DCP-L2665DW)

Paina tätä aloittaaksesi Wi-Fi Direct® -verkkoyhteyden määrityksen.

6. Kaikki asetukset
    Painamalla tätä voit avata kaikki laitteen asetukset sisältävän valikon.