Koti > Skannaus > Skannaus laitteen skannauspainikkeella > Skannaus verkkoon (Windows) > Skannaa verkkoon -profiilin määritys > Päivämäärän ja kellonajan asettaminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Päivämäärän ja kellonajan asettaminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Varmista, että päivämäärä ja kellonaika sekä aikavyöhykeasetukset on määritetty oikein WWW-pohjaisessa hallinnassa tai ohjauspaneelissa. Laitteen ajan on oltava sama kuin todentavan palvelimen käyttämä aika.
  • Suosittelemme seuraavien verkkoselaimien uusimman version käyttämistä:
    • Microsoft Edge, Firefox ja Google Chrome Windowsille
    • Safari, Firefox ja Google Chrome Mac-käyttöjärjestelmässä
    • Google Chrome Android-käyttöjärjestelmässä
    • Safari ja Google Chrome iOS-käyttöjärjestelmässä
  • Varmista, että JavaScript ja evästeet ovat aina käytössä huolimatta siitä, mitä selainta käytät.
  • Ohita vaihe 1, jos WWW-pohjaisen hallinnan ikkuna on jo avattu.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”. Vaihda oletussalasana noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran.
  4. Napsauta Administrator (Järjestelmänvalvoja)>Date&Time (Päivämäärä ja aika) vasemmassa selauspalkissa.
    image
    Jos vasen selauspalkki ei ole näkyvissä, aloita selaus kohdasta image.
    image
  5. Tyhjennä Synchronize with SNTP server (Synkronoi SNTP-palvelimeen) -valintaruutu.
  6. Syötä päivämäärä Date (Päivämäärä)-kenttiin.
  7. Valitse kellotyyppi Clock Type (Kellonajan tyyppi)-kentästä.
  8. Syötä aika Time (Aika)-kenttään.
  9. Valitse sijaintisi ja UTC-ajan välinen aikaero Time Zone (Aikavyöhyke) -pudotusvalikosta. Esimerkiksi Yhdysvaltain ja Kanadan itäinen aikavyöhyke on UTC-05:00.
  10. Napsauta Auto Daylight (Automaattinen talvi-/kesäaika) -kentässä On (Päälle), jos haluat määrittää laitteen ottamaan kesä- ja talviajan automaattisesti käyttöön. Laite siirtää aikaa tunnin eteenpäin keväällä ja tunnin taaksepäin syksyllä (käytettävissä vain joissakin maissa).
  11. Napsauta Submit (Lähetä).