Koti > Skannaus > Skannaus laitteen skannauspainikkeella > Allekirjoitettujen PDF-tiedostojen varmenteiden määritys

Allekirjoitettujen PDF-tiedostojen varmenteiden määritys

Jos valitset allekirjoitetun PDF-tiedoston skannausasetuksissa, laitteeseen on asennettava sertifikaatti WWW-pohjaisen hallinnan avulla.
Jos haluat käyttää allekirjoitettu PDF -toimintoa, sinun on asennettava varmenne laitteeseesi ja tietokoneeseesi.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”. Vaihda oletussalasana noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran.
  4. Napsauta Administrator (Järjestelmänvalvoja)>Signed PDF (Allekirjoitettu PDF) vasemmassa selauspalkissa.
    image
    Jos vasen selauspalkki ei ole näkyvissä, aloita selaus kohdasta image.
    image
  5. Napsauta Select the Certificate (Valitse varmenne)-pudotusluetteloa ja valitse varmenne.
  6. Napsauta Submit (Lähetä).