Koti > Suojaus > SSL/TLS:n käyttö > Verkkolaitteen turvallinen hallinta SSL/TLS:n avulla > WWW-pohjaisen hallinnan käyttö SSL/TLS:n avulla

WWW-pohjaisen hallinnan käyttö SSL/TLS:n avulla

Vastaavat mallit:DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2640DN / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Jos haluat hallita verkkolaitettasi turvallisesti, käytä WWW-pohjaista hallintaa ja HTTPS-protokollaa.
image
  • HTTPS-protokollan käyttö edellyttää, että laitteessa on käytössä HTTPS. HTTPS-protokolla on oletusarvon mukaan käytössä.
  • Voit muuttaa HTTPS-protokolla-asetuksia WWW-pohjaisen hallinnan avulla.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita ”https://yleinen nimi” selaimen osoitepalkkiin (missä ”yleinen nimi” on varmenteelle määrittämäsi yleinen nimi, esimerkiksi IP-osoite, osoitteen nimi tai verkkoalueen nimi).
  3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”. Vaihda oletussalasana noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran.
  4. Voit nyt käyttää tulostinta HTTPS-protokollalla.