Koti > Laitteen asetukset > Laitteen asetusten muuttaminen ohjauspaneelista > Sähkökatkon sattuessa (muistiin tallennus)

Sähkökatkon sattuessa (muistiin tallennus)

Valikon asetukset tallennetaan pysyvästi, eivätkä ne katoa sähkökatkon sattuessa.Väliaikaiset asetukset (esimerkiksi: kontrasti ja ulkomaantila) ovat kadonneet.

• (MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW)

Virtakatkostilanteessa päivämäärä ja kellonaika sekä ohjelmoidut faksityöt (esimerkiksi ajastetut faksit) säilyvät laitteessa noin 60 tunnin ajan. Laitteen muistissa olevat muut faksityöt eivät katoa.
  • (MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW)

Virtakatkostilanteessa päivämäärä ja kellonaika säilyvät laitteessa noin kahden tunnin ajan. Laitteen muistissa olevat faksityöt katoavat.