Koti > Tulostus > Universal Print > Lisää tietokoneeseesi Universal Print -tulostin

Lisää tietokoneeseesi Universal Print -tulostin

Vastaavat mallit:MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
  1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows 11

Valitse image>Asetukset>Bluetooth ja laitteet >Tulostimet ja skannerit>Lisää tulostin tai skanneri ja valitse sitten Lisää laite.

• Windows 10

Napsauta image>image>Laitteet>Tulostimet ja skannerit>Lisää tulostin tai skanneri.

2. Valitse luettelosta laitteesi, joka on rekisteröity Universal Print -tulostimeksi, ja napsauta sitten Lisää laite.