Pikavalintojen luominen faksinumeroille

Vastaavat mallit:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW
Voit tallentaa kymmenen pikavalintaa faksinumeroihin ja käyttää niitä Shortcut (Pikakuvake)-painiketta painamalla.
  1. Paina image (FAX (Faksi)).
  2. Pidä Shortcut (Pikakuvake)-painiketta painettuna ja paina yhtä valintanäppäimistön numeroa. Tämä numero on nyt tallennettavan faksinumeron yksinumeroinen pikavalintakoodi.

Jos faksinumeroa ei ole vielä tallennettu tällä yksinumeroisella koodilla, nestekidenäytössä näkyy [Rekisteröi nyt?].

3. Paina image-painiketta.
    HUOMAUTUS

Internetfaksi (I-faksi) ja sen asetukset ovat tallennettavissa.

(Tietyissä malleissa internet-faksin tai skannaus sähköpostipalvelimeen -toiminnon käyttö edellyttää internet-faksitoiminnon lataamista.)

4. Syötä puhelin- tai faksinumero (enintään 20 numeroa) ja paina sitten OK.
  5. Tee jokin seuraavista:
    • Syötä nimi näppäimistöllä (enintään 16 merkkiä) ja paina sitten OK.

• Voit tallentaa numeron ilman nimeä painamalla OK.