Skannausasetusten määritys Web Services -protokollaa varten

Vastaavat mallit:DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2640DN / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
  1. Pidä image-painiketta painettuna ja paina sitten image -näppäintä Suorita-ohjelman käynnistämiseksi.
  2. Kirjoita "control printers" Avaa:-kenttään ja valitse OK.
    image
  3. Napsauta laitteen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Skannausprofiilit.... Skannausprofiilit -valintaikkuna avautuu.
  4. Valitse käytettävä skannausprofiili.
  5. Varmista, että Skanneri-luettelossa valittu skanneri on laite, joka tukee Web Services -toimintoa skannaamiseen, ja napsauta sitten Oletukseksi-painiketta.
  6. Napsauta Muokkaa....
    Muokkaa oletusprofiilia-valintaikkuna avautuu.
  7. Valitse seuraavat asetukset: Lähde, Paperikoko, Värimuoto, Tiedoston tyyppi, Tarkkuus (DPI), Kirkkaus ja Kontrasti.
  8. Napsauta Tallenna profiili-painiketta.
    Nämä asetukset ovat käytössä, kun skannaat Web Services -protokollalla.

Jos laite kehottaa valitsemaan skannaussovelluksen, valitse luettelosta Windowsin faksi ja skannaus.