Koti > Skannaus > Skannausasetusten määritys WWW-pohjaisen hallinnan avulla > Skannaustiedoston nimen asettaminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Skannaustiedoston nimen asettaminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Määritä skannattujen tietojen tiedostonimi WWW-pohjaisen hallinnan avulla.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”. Vaihda oletussalasana noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran.
  4. Napsauta vasemmassa siirtymispalkissa Scan (Skannaa)>Scan File Name (Skannaustiedoston nimi).
    image
    Jos vasen selauspalkki ei ole näkyvissä, aloita selaus kohdasta image.
  5. Valitse pudotusluettelosta File Name Style (Tiedostonimen tyyli).
  6. Jos valitsit päivämäärän sisällyttämisen File Name Style (Tiedostonimen tyyli) -kenttään, valitse päivämäärän muoto pudotusvalikosta.
  7. Valitse Time (Aika)-kentästä On (Päälle), jotta aikatiedot sisällytetään tiedostonimeen.
  8. Valitse Counter (Laskuri) -kentässä Continuous (Jatkuva) tai Reset after each job (Nollaa kunkin työn jälkeen).
    image

Jos valitset Reset after each job (Nollaa kunkin työn jälkeen), tiedostonimistä voidaan luoda kaksoiskappaleet.

9. Jos haluat luoda käyttäjän määrittämän tiedostonimen etuliitteen, kirjoita tiedostonimi kunkin skannaustoiminnon käyttäjän määrittämiin kenttiin.
    image

Älä käytä seuraavia merkkejä: ? / \ *

10. Napsauta Submit (Lähetä).