Koti > Tulostus > Sähköpostiliitteen tulostus

Sähköpostiliitteen tulostus

Voit tulostaa sähköposteja lähettämällä ne sähköpostitse Brother-laitteeseen.
  • Voit liittää sähköpostiin enintään 10 asiakirjaa, yhteensä 20 Mt.
  • Tämä toiminto tukee seuraavia muotoja:
    • Asiakirjatiedostot: PDF, TXT ja Microsoft Office -tiedostot
    • Kuvatiedostot: JPEG, BMP, GIF, PNG ja TIFF
  • Laite tulostaa oletuksena sekä sähköpostin että liitteet. Voit tulostaa tarvittaessa vain liitteet muuttamalla asetuksia.
  1. Käynnistä Brother Mobile Connect mobiililaitteella.
  2. Kosketa mallisi nimeä ruudun yläosassa.
  3. Kosketa Kaikki laiteasetukset.
    WWW-pohjainen hallinta tulee näkyviin.
  4. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja kosketa sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja sen yhteydessä on merkintä ”Pwd”.
  5. Mene siirtymisvalikkoon ja kosketa sitten Online Functions (Verkkotoiminnot)>Online Functions Settings (Verkkotoimintojen asetukset).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  6. Kosketa I accept the terms and conditions (Hyväksyn käyttöehdot) -painiketta ja jatka asetusten määrittämistä.
  7. Valitse Sähköpostitulostus>Yleisasetukset.
  8. Valitse Ota käyttöön.
    Laite tulostaa ohjesivun.
  9. Lähetä sähköpostisi taulukossa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Laite tulostaa sähköpostin liitteet.