Koti > Säännöllinen kunnossapito > Tulostuspään kohdistus WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Tulostuspään kohdistus WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Jos laitetta on siirretty, säädä tulostuksen kohdistusta, jos teksti näyttää epäselvältä tai jos kuvat ovat haalistuneita. Vähennä tummia viivoja säätämällä paperin syöttöä.
image
  1. Käynnistä Brother Mobile Connect mobiililaitteella.
  2. Kosketa mallisi nimeä ruudun yläosassa.
  3. Kosketa Kaikki laiteasetukset.
    WWW-pohjainen hallinta tulee näkyviin.
  4. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja kosketa sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja sen yhteydessä on merkintä ”Pwd”.
  5. Mene siirtymisvalikkoon ja kosketa sitten General (Yleistä)>Alignment (Kohdistus).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  6. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.